Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Dým bramborové natě

1976 ČSFD 77 IMDb 710. Dým bramborový natě by Piava released 30 October 2021 Dým bramborový natě ----- Rovnováha kdo jseš Stres povinnosti výkony imidž Vzpomínky a dětství kdo jsi byl Radost.

Dym Bramborove Nate 1976 Cesky Film
Dym Bramborove Nate 1976 Cesky Film

Dým bramborové natě is a route inside of Meluzín.

. Pracovní název Doktor Meluzin. XI Trojmezí Three Marges. Doktor Meluzín se loučí a vrací se domů. Popis Obsah Info k filmu Dým bramborové natě.

Sedmdesátá léta byla pro režiséra Františka Vláčila těžkým obdobím. Stárnoucího doktora Meluzina zastihne divák. Už je očekáván saniťákem ten jej odváží do vesnice Větrov kde bude doktor. Autorem scénáře se stal Václav Nývlt od jehož narození uplynulo 90 let a.

Rudolfa Hrušínského v roli nyní venkovského doktora Meluzína Věru Galatíkovou coby učitelku a Františka Vláčila za režijním pultem. Mezi státy kde byl film natáčen. Rudolf Hrušínský v roli doktora Meluzina. Stárnoucí pražský specialista přijme po rozchodu se ženou která zůstala v zahraničí místo.

Stárnoucí pražský specialista přijme po rozchodu se ženou. Rudolf Hrušínský v roli doktora Meluzina. Diskutuj o filmu nebo si přečti diskuzi jiných uživatelů o něm. Obsah filmu Dým bramborové natě.

Sedmdesátá léta byla pro režiséra Františka Vláčila těžkým obdobím. Anglický název Fires on Potato Fields. Film byl natočen v roce 1976. Uživatelská diskuze k filmu Dým bramborové natě 1976.

Román Bohumila Říhy Doktor Meluzin dal podnět k napsání scénáře filmu Dým bramborové natě v roce 1976. Román Bohumila Říhy Doktor Meluzin dal podnět k napsání scénáře filmu Dým bramborové natě který v roce 1976 natočil režisér František Vláčil. Hledá ji v atmosféře dětství v kraji který je v jeho vzpomínkách spjat s vůní říjnových ohníčků a pečených brambor. Zprvu naráží na nedůvěru nepochopení i pomluvy místních obyvatel.

Dubna ve 20 hodin. Premiéra na CS filmu v neděli 30. Smoke on the Potato Fields. Kde se natáčel film Dým bramborové natě ve kterém účinkují Rudolf Hrušínský Věra Galatíková Alois Švehlík Jana Dítětová.

Umělec který obtiskl do předchozího desetiletí svou nezaměnitelnou pečeť v podobě. Film Dým bramborové natě má tři velké přednosti.

Pin On Filmy
Pin On Filmy
Velka Vlastenecka Valka Dil 2 Kyjev 1941
Velka Vlastenecka Valka Dil 2 Kyjev 1941

Posting Komentar untuk "Dým bramborové natě"